Probien probiyotik ve prebiyotik kapsul için ne düşünürsünüz?

Paylasir misiniz?

com-ronwbyijwzxdxekkrk5h.jpg
O
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
29
29 CEVAP

Bu tür ürünlerde içeriğin zenginliği kadar içeriğin bağırsaklara ulaşabilme yetisi de önemli diye açıklamıştı bana bir eczacı. Bize bu yüzden başka bir firmayı tavsiye etmişti (seçenekler arasında bu firma yoktu). Anlattıklarına göre pobiyotik içerik mide asidine ve safra tuzlarına dayanıklı kaplamalarla korunuyor ve ancak bağırsaklarda çözünüyordu. Üretici firmanın böyle bir teknolojiye sahip olduğunu ve buna rağmen kayıpların olduğunu (%30 kadar) söylemişti. Biz de o gün bugündür o firmayı tercih ediyoruz.

B

Bahsettiğiniz ürün hangisi

Okşan Ermiş 6 yıl

Burak bey, hangi destek ürün size tavsiye edildi, bilgi amaçlı paylaşırsanız sevinirim.

Emir Sezginel 6 yıl

Okşan Ermiş NBL Probiyotik GOLD. Sadece antibiyotik tedavilerini takiben destek amaçlı kullandık/kullanıyoruz. Normalde beslenmeye dikkat etmek bağırsak sağlığı için yeterli sanırım. Çocuklar için de NBL Probiyotik ATP var.

Burak Çelikler 6 yıl

Emir bey NBL Probiyotik GOLD. Sadece antibiyotik tedavilerini takiben destek amaçlı kullandık/kullanıyoruz. Normalde beslenmeye dikkat etmek bağırsak sağlığı için yeterli sanırım. Çocuklar için de NBL Probiyotik ATP var.

Burak Çelikler 6 yıl

iyide bahsettiğiniz ürün şase toz yani probiyotikler bağırsaklara gitmeden ağızdan bile başlar emilmeye ki mideden kurtulmaları zor olur, probien kapsüldür tablet olsa mideden kurtulamaz diyecem ama kapsüller mide asidine daha dayanıklıdır, bağırsakğa ulaşma yüzdesi daha çoktur, eczacınız sanki o ilacı satmaya çalışmış size

Hakan Beyhan 6 yıl

Nt biotic öneririm. Bağırsak ta çözünen kapsül. Ben çok faydasını gördüm

Selin Develioğlu 6 yıl