Sadece yürüyüş ve diyetle kilo verilebilir mi?

Sadece yürüyüş + diyetle kilo verebilen var mi acaba?

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
113
113 CEVAP

Sana neyin kilo aldırdığını bul, akşam mı çok yiyorsun, hep mi çok yiyorsun, aslında cok yemiyor tatlı fln yüksek kalorili şeyleri mi çok yiyorsun, ya da aslında hiç brini abartmayıp çok mu hareketsizsin vs. Bir şey yanlışki denge bozulmuş önce senin için geçerli olan sebebi bul onu çözmeye çalış ben öyle yaptım.

G

E hepsi sacma sapan beslenme duzenim var. Duan herşeyi kestim bakalim ne olacak

Ela Kovankaya 4 yıl

Ya benim de hepsiydi de mesela o kdr çok yağlı fln yemezdim ama her şeyi çok yiyordm bn yavaş yemeye cok ciğnemeye alıştım yemekten önce su içmeye yemekten yanında bol salata yoğurt fln. Mesela meyve yerken bile düşün bn iki portakal fln yediğim olurdu öylesine canım istediğinde aslında yarımı bile tatmin ediyor seni o küçük porsiyonla yetinmesini öğren her şey için o zmn daha lezztli daha kıymeyli oluyor boşa bişi yemiyorsun hem canın zararlı bol kalorili şeyler istediğinde sabah en geç öğlen ye ve miktarına dikkat et. Yürüyüş yap hfatada üç dört 40dk üzerinde olsn asıl o zmn enerji olrk yağı kullanmaya başlıyorsn. Ben mesela cidden her şeyi kestm şunu çıkardım fln demeden kendi kendimi çözüp ve okulda öğrendiğim bilgilere dayanarak 16kg verdim.

Gizem Gever 4 yıl

Saçma gelecek ama bn mesela eskiden bi tane çikolatyı gömerken o dönem de böyle önce kokluyordm böyle bi parça alıyordm art arda iki çikolatayı hızlıca öylesine gömmekten daha zevkli oluyordu öyle öyle alıştrdm kendimş üç senedir aynı kilodym bi sıkıntı yaşamyrm çok şükür yani baştan sistemi değiştir yaşam yeme biçimini o zmn oluyor.

Gizem Gever 4 yıl