Sağlıklı spor için yorumlar

aramızda fitness hocalığı yapan ya da yapmış olan, yapmasa da ben baya ilgiliyim programdan anlarım diyen biri var mı? Fitness programlarıyla ilgili birkaç sorum var da. Tesekkur ederim

B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
19
19 CEVAP

Metobolizmam çok hızlı ve yaklaşık 1 yıldır sürekli yollardayım. Kilo alma ile ilgili sorunum var, bana önerebileceğiniz bir diyet var mı?

F

Düzenli beslenme yapıyor Musun dostum ?

Hikmet Sankir 3 yıl

Günde 3 öğün oluyor ama saat ile ilgili ister istemez biraz sıkıntı yaşıyabiliyorum

Furkan Yedier 3 yıl

Ara öğün derken, örneklendirebilirmisiniz

Furkan Yedier 3 yıl

Düzene de koyarsanız saatleri daha yararlı olur.

Hikmet Sankir 3 yıl

Duzenli yemek onemli mi? Ornek veriyorum ben 3 ogun yemek yiyorum arada bilgisayar basinda oldukca biskuvi meyve kuruyemis artik ne bulursam yiyorum boyum 182 kilom 58 ve lanet olsun durumuna geldim kim gorse cok zayifsin kelimesi mahvediyor sehiricinde araba kullanmiyorum her yere yuruyerek giyordum ( nadirdir kullanim) simdi bisikletim var her yere onunla gidiyorum ne yapmam gerekli ?

Enes Buldu 3 yıl

Düzenli beslenmenin yanına düzenli sporunda eklerseniz kendiniz deki değişimi görürsünüz.

Hikmet Sankir 3 yıl

Biraz azim gerekecek tabi ki

Hikmet Sankir 3 yıl

Spor olarak tek aktivitem gunun serin olan saatlerinde 2 2 bucuk saatlik bisikletle sehir ici turlarim beslemem bu sekilde et ve balik yiyemiyorum ( kofte sucuk bu tur seyleri yiyebiliyorum ancak)

Enes Buldu 3 yıl

Ben sana yarayacak birseyler biliyorum. Senin gibi bi arkadasa 6 haftada baya bi kilo aldırdık

Eray Selim 3 yıl

Ne gibi mesela ?

Enes Buldu 3 yıl

Karbonhidrat ağırlıklı beslenmeyi tercih etmelisiniz sık beslenip bunu düzenli hale getirmeniz lazım öğününüzü 4 e çıkarmanız gerekiyor kilo alma da en önemli unsur sabahları erken uyanmadır bir de metabolizma yı eskisinden daha yavaş hale getirebilecek meyveleri sebzeleri tercih etmek su dışında başka bir içecek kullanmamak yada az kullanmak bunları denerseniz kilo almak da sorun yaşamayacaksınız

Burcu Hışman 3 yıl

Benim de kilo alamama problemim var. 3-4 yıllık atletizm hayatimda daha kiloluydum vücudum boyuma orantılıydı. 1.78 boy 50 kiloyum şu an ne yaparsam yapayim kilo alamiyorum. Velhasil bizim düzenli spor yapmamiz lazım. Çok acıkıyor ve çok yiyordum tabi öyle ne bulursam değil hoca bize hayvan gibi protein- karbonhidrat diyeti yaptiriyodu. Antremandan önce karbonhidrat sonrasinda da protein tüketmek gerekiyor. Basliycam tekrar ben de inş..

Cansu Uzunboy 3 yıl