Sindirim rahatsızlığı ve candida nedeniyle bentonit kili kullanıyorum

2 gündür bentonit kili kullanmaya başladım. Kullanma sebebim en başta ciddi boyutlarda yaşadığım sindirim sistemi rahatsızlıkları ve candida. Yalnız 2 gündür şikayetlerimde hat safhada bir artış var, normalde hareketli olan bağırsaklarım, dahada hareketlendi, gaz, gurultu birbirine geçti yine, bir de soğuk algınlığı belirtileri yaşıyorum, bunlar die-off etkileri midir? Bunları en aza nasıl indiririm? Evde değilim, çalışmaya başladım, bu yüzden acil öneriler lazım.

M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
31
31 CEVAP

Bir ayda 4 şişe bitirilecek şekilde bir kür uygulayın

H

bende kullanmak istiyorum nasil temin ederim nasil kullanirim bilmiyorum. 10 gundurde klor dioksit kullaniyorum ikisi beraber zararli mi olur? Hangisini birakmam daha dogru olur

Zeynep Erkacmaz 6 yıl

CD güvenli bir yol değil. Çok kuvvetli bir bakterisid tir. Faydalı bakterileri de öldürür tabiki Bentonit faydalı bakterileri öldürmeden sadece zararlı bakterileri ayrıca virüs ağır metal toksin parazit radyasyonu mıknatıs gibi çekme özelliğinden dolayı ve hiç bir yan etkisinin olmamasından dolayı vücut arındırmada eşine rastlanmayacak kadar etkili ve onemlidir.

Hamit Argün 6 yıl

hamit bey harhangi birahatsızlıgım yok kan ilacı kullanıyorum bende kullanabilirmiyim ayrıca fiyatı nekadar

Zeliha Avşaroğlu 6 yıl