Sindirim rahatsızlığı ve candida nedeniyle bentonit kili kullanıyorum

2 gündür bentonit kili kullanmaya başladım. Kullanma sebebim en başta ciddi boyutlarda yaşadığım sindirim sistemi rahatsızlıkları ve candida. Yalnız 2 gündür şikayetlerimde hat safhada bir artış var, normalde hareketli olan bağırsaklarım, dahada hareketlendi, gaz, gurultu birbirine geçti yine, bir de soğuk algınlığı belirtileri yaşıyorum, bunlar die-off etkileri midir? Bunları en aza nasıl indiririm? Evde değilim, çalışmaya başladım, bu yüzden acil öneriler lazım.

M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
31
31 CEVAP

Evet, die-off yaşıyorsunuz. Sebze ağırlıklı besleniniz. Birde kahve enama yapınız.

Ö

Aysegül nedir bu kahve Enama

Berran Kuslar 6 yıl

Çok aşırı rahatsız ediyor bu guruldama, yanıma otursanız sesten korkarsınız 5-10 dk lık bir şey neyse ama neredeyse gün boyu devam ediyor, ne yapacağımı şaşırdım, die-off etkisidir geçer sonrada daha iyi olurum diye bırakmakta istemiyorum, işin komik tarafı, işe girdim daha yeni, orada ne yapacağım asıl mevzuda bu, bi akıl verin lütfen, bırakmayı düşünmeye başladım, bıraksam mı?

Mrv Yörür 6 yıl

İşi değil, bentonit kilini bırakmayı düşünmeye başladım, daha müsait bir zamanda, olursa 15 tatilde baştan başlarım, yoksa gerçekten çok rahatsızlık veriyor

Mrv Yörür 6 yıl