Bebeğim için lacto gg ve bifido içeren probiotik markası önerir misiniz?

Merhabalar, bebegim icin lacto gg ve bifido iceren probiotik markasi onerisi alabilir miyim. Su an yurtdisindayim, eger yurtdisindan ( Amerika) oneriniz var ise alabilirim. Soguk zincirden ziyade kapsulu Turkiye’ye getirmek daha risksiz sanirim. Turkiye’de onereceginiz bir probiotik var midir? Kucuk bir bir not: Bebegim 15 aylik ve serebral palsisi var. Bagisikligi dusuk oldugundan icinde mantar uremesine imkan vermeyen bir probiotik onerisi paylasirsaniz cok sevinirim! Gaitayi genelde zor yapiyor ama probiotik ile daha rahat yapabiliyor. Cok tesekkurler!

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
30
30 CEVAP

Tesekkur ediyorum Tarik bey. Beslenmeme dikkat ediyorum bu aralar ve rahatlamalar gozlemliyorum kendimde. Inanin prob. Beslenme zararlilari yememe en dogru olani tekrar tesekkurler
Biz Buradaysak elbette bilgi edinip uygulayip paylasmamiz gerekli. Kendimize musluman olmak bence yanlis. Sizde bilimsel ve faydali aciklamalarinizla keza Haydar beyde oyle bizi aydinlatiyorsunuz Allah razi olsun.
Elimde benim butceme gore pahali diyebilecegim kapsul var. Aldim madem kullanayim diyorum candida suphem sebebiyle. Nekadar fayda saglar saglamaz bilmemem ben yine sifayi Allahtan beklerim. Dedigim gibi beslenmeme de dikkat ediyorum .
Seker iceren bu probiyotik kapsul candidanin cogalmasina sebep olurmu. Preboyotik olarak seker ilavesi eklenmis ben sekerli herseyi kestim ama ilacta mevcut malesef. Kullanmakta tereddut ediyorum candidayla savasirken onlara besinlerini gondermis olumuyum yoksa bu seker iz miktarda olup kapsul icindeki probiyotikler icin gereklimidir. Ntbiotic ilacin ismi. Bana yardimci olursaniz sevinirim iyi geceler

S