Bebeğim için lacto gg ve bifido içeren probiotik markası önerir misiniz?

Merhabalar, bebegim icin lacto gg ve bifido iceren probiotik markasi onerisi alabilir miyim. Su an yurtdisindayim, eger yurtdisindan ( Amerika) oneriniz var ise alabilirim. Soguk zincirden ziyade kapsulu Turkiye’ye getirmek daha risksiz sanirim. Turkiye’de onereceginiz bir probiotik var midir? Kucuk bir bir not: Bebegim 15 aylik ve serebral palsisi var. Bagisikligi dusuk oldugundan icinde mantar uremesine imkan vermeyen bir probiotik onerisi paylasirsaniz cok sevinirim! Gaitayi genelde zor yapiyor ama probiotik ile daha rahat yapabiliyor. Cok tesekkurler!

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
30
30 CEVAP

Sevcan İlik bence kapsüldeki şeker ESER miktarda olduğu için kendinizi üzmeyin.. Candida şüpheniz varsa doktora gidip varmı yokmu öğrenmeyi deneyin.. CANDİDA konusunda gazi üniversitesinden değerli prof İbrahim Uslu nun bu sayfada sesli konuşması var. Konuşmanın yazı halini buraya kopyalıyorum.. Candida, vücutta çoğalan bir mantar türüdür. Orijinal adı “Candidiasis” olup ona çok benzeyen küfler gibi çevremizde çokça bulunurlar. Bu familyadan olan “Candida Albicans” vücutta bağırsaklar, gözler, kulaklar, mesane, mide, ciğerler, vajinav. B yerlerde bulunur.
Candida Albicans, kontrol altındayken hiçbir sorun yaşamaz, ondan yararlanırız fakat hatalı antibiyotik kullanımı, fazla şeker tüketimi, rafine un tüketimi gibi bağırsakta metabolize olan bazı ürünler bağırsaktaki bakteri florasının azalmasına ve candidanın çoğalmasına sebep olur.
Candida’nın bilinen en önemli belirtileri: Ağızda aft, beyaz pamukçuk hali, kadınlarda beyaz peynirimsi akıntı, bağımlılık derecesinde şeker, ekmek, makarna gibi karbonhidratlı yiyecekleri canın çekmesi, karında şişlik, kabızlık, kronik yorgunluk, rehavet, sabah sinirli uyanmak, yorgun kalkmak, hipoglisemi, huzursuzluk, panik atak, genital bölgede kaşıntı, cinsel istekte azalma, kadınlarda idrarda kötü koku, düzensiz ve ağrılı regl, kramplar, el ve ayak tırnaklarda enfeksiyon, eklemlerde ağrılar, idrarda yanmak sızı, iştahsızlık, ankstiyete atakları, ağlama krizi, burun tıkanıklığı, kaşıntı, ayakta ve vücutta geçmeyen koku, geçmeyen egzamalardır.
Candida enfeksiyonu tüm vücutta yayılırsa kansere neden olabilir. Bu konuda yazılmaz onlarca makale vardır. Örneğin http://www.cancerfightingstrategies.com/fungus-a…cer. Html linkine bakarsanız “Candida Infections Cause Cancer...” demekte ve candida mantarının kanser ile ilişkisini anlatmaktadır.
Candida ve kanser ilişkisinde her şeyi bir tarafa bırakalım, uzun süre kemoterapi almış hastaların bağırsaklarında faydalı baktariler neredeyse yok olur ve bu faydalı bakterilerin azalmasından istifade eden candida mantarı hemen kolonileşmeye başlar. Bu nedenle kemoterapi gören hastaların ve uzun süre antibiyotik tedavisi gören hastaların mutlaka ve mutlaka candiada mantarına karşı önlem almaları gerekir. Yoksa candida mantarının kanser hastalığına davetiye çıkarması nedeniyle tekrar kanser hastalığının nüksetmesi bu hastalarda büyük bir olasılıkla tekrar görülür.
Candida mantarı çok zekidir. Vücudun bağışıklık sistemini yanıltır. Onunla mücadele etmek çok zordur ve sabır işidir. Defne tohumu ve yaprağının candida mantarını geçirdiğine dair çok sayıda makale vardır. (örneğin: http://fbd.beun.edu.tr/index.php/zkufbd/…le/viewFile/87/83) Defne tohumu ve yaprağı ilaç değildir. Besindir. Tüm hastalıkların tedavisinde mutlaka doktora gidilmesi ve teşhis ve tedavi sonucunda doktorunuzun önerilerine uymanız önem arz etmektedir. Hamile kadınların defne tohumu kullanmaları da sakıncalıdır. Defne tohumu da olsa mutlaka doktorunuzun önerilerine göre kullanmanız gerekir.
Candida hastalığı günümüzün vebasıdır. Ülkemizde bir salgın halindedir. Bağırsaklarımız ikinci beynimizdir. Bağırsaklara yerleşen candida fırsatçıdır ve bağışıklık sistemimiz sigara içmekten, çok fazla şeker tüketmekten, aşırı antibiyotik tüketmekten, fazla alkol almaktan ve en önemlisi suyu az içmekten dolayı hemen kolonileşir ve sonuçta tüm vücudu istila eder ve bunun sonucu kanser hastalığına davetiye çıkarmış oluruz.
Bu radyo konuşmamda bir bilim adamı olarak halkımı uyarmaktayım. Bunun ötesinde bir amacım yoktur.
Sevgilerimle https://soundcloud.com/ibrahim-uslu-776416099/kandida-mantari-ve-kanser-iliskisi

T