Kambiyotik yoğurtla kabızlık problemi çözülür mü?

20 yıldır kabızlıkla mücadele eden biri olarak diyorum ki, kombiyotik yoğurt benim için mucize bir kurtuluş oldu.
Bilinçli ve sağlıklı beslenmeme ve her türlü sağlık kontrollerime rağmen bu sorunumu bir türlü çözememiştim. Kendim de bir sağlık personeli olmama rağmen artık tıbbın bile bana çözüm bulamayacağına inanmış ve bağırsaklarımla savaşı bırakmıştım. Sayenizde en güçlü askerleri bana sunan kombiyotik yoğurtla tanıştım ve şimdi kendimle de bağırsaklarımla da barışık mutlu bir insan oluverdim. Hayatıma kattığınız güzellikler ve böylesine büyük bir zafer adına hepinize çok teşekkür ederim.

com-gkq201pryqlaxupa6o4g.jpg
J
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
25
25 CEVAP

Kombiotik
Probiotik
Prebiotik sebze yeşillik
Kolajen-kemik suyu
Yürüyüş
Fermente turşu ve sebze meyve suları
Fermente bakliyatlar

S

seher hanım sebze ve meyve sularını nasıl hazırlıyoruz. Hatta bakliyatları da.

Asiye Kırkıcı 6 yıl

Meyve ve sebzeleri püre yapıp 1 lt. Den 5 lt. Ye kadar 1 paket mayayı iyice eritip koyuyorsunuz 2 saat ağzı kapalı dışarıda Sonra dolaba 12 saat sonra kullanabilirsiniz Karıştırıp kullanın kullanırken

Seher Erdin 6 yıl

Çok teşekkür ederim seher hanım. Benim ibs sorunum var ve en ufak bir soğuğa karşı bile dayanıksızım öyleki artık bu zamanlarda çorapsiz uyursam hemen gaz sancısı çekerim. Dün akşam balkonda kilimin ve minderin üzerinde 2-3 saat oturmakla gaz sancısından öleceğimi sandım sonucunda 3 hap ve sıcak havluyla zor geçirebildim yani aşırı dikkat etmem gereken bir yaşamım var kombiyotik yoğurt ve artibiotiklere daha 4-5 gün önce başladım bunları da deneyeceğim inşallah faydasını görürüm. Probiotik mayam da var ama yeterince sütüm yoktu ona da yarından itibaren başlayacağım.

Asiye Kırkıcı 6 yıl