Kambiyotik yoğurtla kabızlık problemi çözülür mü?

20 yıldır kabızlıkla mücadele eden biri olarak diyorum ki, kombiyotik yoğurt benim için mucize bir kurtuluş oldu.
Bilinçli ve sağlıklı beslenmeme ve her türlü sağlık kontrollerime rağmen bu sorunumu bir türlü çözememiştim. Kendim de bir sağlık personeli olmama rağmen artık tıbbın bile bana çözüm bulamayacağına inanmış ve bağırsaklarımla savaşı bırakmıştım. Sayenizde en güçlü askerleri bana sunan kombiyotik yoğurtla tanıştım ve şimdi kendimle de bağırsaklarımla da barışık mutlu bir insan oluverdim. Hayatıma kattığınız güzellikler ve böylesine büyük bir zafer adına hepinize çok teşekkür ederim.

com-gkq201pryqlaxupa6o4g.jpg
J
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
25
25 CEVAP

Ek bir şeyler yaptınız mı? Ben de kombiyotik yoğurt tuketiyorum ve inanıyorum inşallah faydası olacak ama hala bir sonuç yok

H

Ben sağlıklı beslenen ve bol bol yürüyüş yapan biriydim. Doktor kontrollerimde de hiçbir sağlık problemim yoktu. Nedeni bulunamadığı için 20 yıldır çözümünü de bulamamıştım. Dediğim gibi kombiyotik yoğurt benim için gerçek anlamda mucize oldu. Şimdi nereye gitsem öncelikli olarak valizime, -uygun ısı ortamını sağlayarak-kombiyotik mayamı alıyorum. Benim ilacım oldu diyebilirim.

Jülide Kızılcı 6 yıl

Kombotik mayayı nerden alıyorsunuz?

Inci Uray 6 yıl

bende almak isterim mayadan. Probıyotık aldım şoktan bugun mayalayacagım inş

Filiz Balkuvvar 6 yıl

Ben kullanmaya başlayalı 4-5 gün oluyor ve artibiotiklerden de almıştım kefir+prebiotik alıp kombiotik yoğurduma karıştırıp başladım ilk olarak vücuda daha fazla yükleme yapmak adına çok faydasını gördüm.

Asiye Kırkıcı 6 yıl