Pharmaton kullanıp, bol yoğurt ayran ve meyve ile zayıflar mıyım?

Psikopat bir fikrim var ama çok bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
100 kiloyum boy 173 yaş 26.
Fikir şu; pharmaton kullanıp gün içinde bol yoğurt ayran ve meyve dışında bir şey yememeyi düşünüyorum. Bu kilo vermek için etkili bir yöntem olur diye düşünüyorum fakat bilmediğim şu ki bu bünyemi ne kadar sıkıntıya sokar? Bu soktuğu sıkıntı ağır olur mu ?

F
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
81
81 CEVAP

1 ayda 22 kilo vermiş biri olarak yaptığımı söyliyeyim ama çokta sağlıklı bir yöntem değil ilk 3 gün sadece su ve meyve tükettim, 3 gün tamamlanınca her gün sabah 9 da kahvaltı istediğini yiyebilirsin ama yavaş yavaş 1 saat sürecek, akşam 6 da istediğin herhangi bir yemek sınırlama falan yok ama o da 45 dk sürücek koyduğun tabak 45 dk da bitecek söylediğim saatler dışında herhangi birşey tüketmiyorsun ve her zaman aynı saatte yemek yemek zorundasın. Ekmek, şeker yasak... Bol bol su tüketiyosun..

N

Hocam saatleri gün olarak mı sayıyorsunuz?

Fikret Ongu 6 yıl

Fikret Ongu yazıyı tamamlamamıştım

Nazmi Yebrem 6 yıl

30 kilodan fazla vermiş birisi olarak ve bunu spor yaparak verdiğim için 1 ayda 22 kilo gibi başlıklar bana hemen "hadi ordan" dedirtiyor.

Fikret Ongu 6 yıl

103 kilo dan 81 kiloya 1 ayda düştüm

Nazmi Yebrem 6 yıl

Sadece metabolizman yavaşlamış. Az yiyerek zayıflama tamamen hikaye yaparsın ancak birkaç öğün düzgün yemek yemeye başladığında ve hayat temponu değştirmediğinde kilonu tekrar geri alacaksın.

Fikret Ongu 6 yıl

metabolizma yavaşlamadı aslında ilk 3 günlük kendini aç bırakma olayı miğdeni küçültüyor kanıtlanmış birşey biraz araştırmalısın

Nazmi Yebrem 6 yıl

3 günlük oruçtan sonra vücudun bağışıklık mekanizması yeni akyuvar oluşumunu tetikleyerek vücudun bağışıklık sistemini tamamiyle yeniliyor

Nazmi Yebrem 6 yıl

Aradığım tarz cevap çok teşekkür ederim

Fatih Özgüner 6 yıl

Bahsettiğin türevde bir iddiayı denemiştim ancak söylenildiği gibi bir performans vermedi. Yemeği azaltmanın bir faydası olduğu doğru çünkü günlük alman gereken kalori miktarından daha azını alman ve temponu arttırman gerekiyor. Ancak o şekilde bir açlığa, şişman ve düzenli olarak beslenen kimselerin gelebileceğini sanmıyorum. O açlığın da mide küçülteceğini sanmıyorum zira bu olay bu kadar basit değil. Ne diyeyim sana sonuç vermişse ne mutlu ama tepemden tırnağıma kadar ter atarak verdiğim kilo kadar kalıcı olmayacağından kesinlikle eminim.

Fikret Ongu 6 yıl

Dünya rekoru 48 gün boyunca hiçbir şey yemeyen bir adam 23 kilo vermiş.

Ufuk Özcangöz 6 yıl

kişinin metabolizmasına göre değişir 5 kişi aynı diyeti yapsın 1 ayda 5 ide farklı kilo verir..

Nazmi Yebrem 6 yıl