Probien ilacı ne işe yarar?

Bunu bana nöroloji doktoru verdi, ne işe yaradığını söyler misiniz?

com-d28wukikb9kn2bsr9sjn.jpg
E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
45
45 CEVAP

Bu urunu 8 aydir kullaniyorum piyasadaki icerik olarak fiyat olarak en iyi urun. Yakin zamanda uretici firma degisti farmasan di gulzari diye bir firma oldu. İnternet sitelerinde de satiliyor ben aldim n11 den ayni kutu kapsul eczaneden alinanin yarisi boyutunda internette ucuz ama bence kesinlikle guvenilir degil. Eczaneden alin mutlaka

E

Faydasini gördünuzmu ne amacli kullanimlarda iyi gelir sizce

Oğuz Tapti 6 yıl

Oğuz Tapti bende hava degisikligi nedeniyle ishal ustune antibiyotik bagirsak floram baya bozuldu sonra panik atak gecirdim Arastirmalarim sonucu bozuk bagirsak florasi tetikliyormus. Tursu yogurda abanip bu destek urununu kullanmaya basladim. Cok faydasini gordum kendimi kotu hissedersem Gunde 2 tane normal zamanlarda 1 tane aliyorum. Bence imkani olan herkes gunde 1 tane icmeli. Genel anlamda insan kendini daha iyi hissediyor sindirim sistemini duzene sokuyor.

Eren İşçi 6 yıl

iste bende o yuzden sordum bende mide sorunu var siskinlik gaz agrisi ve göbekte siskinlik buna bagli huzursuzluk. Millet göbegi görunce sen kilo aldin diyor halbuki alakasi yok..

Oğuz Tapti 6 yıl

Oğuz Tapti bunun bir zarari yok kullan ilk 1 hafta da bagirsaklarindan cikacaklara sasiracaksin sonra duzene girecek bence ilk 1 ay gunde 2 tane kullan duzene girince 1 e dusur ama dogal olarak lahana tursusu yogurt kefir de tuket

Eren İşçi 6 yıl

tsk eren kardes eczaneye soracam kac tl bu. Takviye edici gida oldugu icin doktor onermeden aldin galiba. Kilo falan aldirmaz degilmi.

Oğuz Tapti 6 yıl

Oğuz Tapti su anda 60 tl eczaneye gore degisir 50-60 arasi. Saglik personeliyim cok arastirdim. Ben kilo falan almadim baskasi alirmi bilemem. Bir zarari yok bence kesinlikle. Doktorlar soylemez onlara hasta adam lazim ki ilac yazsinlar. İdealist doktora denk gelmen gerek. Profesor bile demedi bana bunu kendim soyledim he tabi destekleyebilirsin dedi.

Eren İşçi 6 yıl

Ayrica huseyin nazlikul un kitabi var duygusal beyin bagirsak mutlaka oku.

Eren İşçi 6 yıl

Cok sagol eren kardes insan ne cekerse bagirsaklardan cekiyor cunku onlar beyne hukmediyor.

Oğuz Tapti 6 yıl

Oğuz Tapti rica ederim. Gecmis olsun.

Eren İşçi 6 yıl

Içerisinde laktoz varmıdır acaba

Merve Başboğa 6 yıl