Süt hem pastorize hem de günlük nasıl oluyor, UHT süt farkı?

Bunu bugün bir marketten aldım. Tr koduyla tarim bakanlıgı onaylıymış ve teblige uygun kutulanmiş fakat benim anlamadıgım hem pastorize hemde günlük nasıl oluyor? Bilen varsa bizede anlatsin lütfen...

com-a3n4t5cb75tku1wpsnhc.jpg
A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
33
33 CEVAP

Haydar CansevgiLi hocam bir şey sormak istiyorum, çocuk inek sütü içmese, veya yetişkin, herhangi bir eksiklik olur mu? Çocuğa her gün inek sütü vermenin bir anlamı var mıdır?

E

Bizim metabolizmacı sütü içirmiyor onun yerine günde 2 kease yoğurt daha fazla kasiyım içerir diyor bizim hayatımızda süt yok üstelik hazır sütler koruyucu dolu ve dediğiniz gibi süt tozu en iyisi evde mayaşadığınız yoğurda yüklenmek

Elif Göçgün 6 yıl

hiç bir sorun olmaz. Geçen gün yine açıldı bu konu, site düşüncesi de genelde bu yönde zaten. Süte gerek yok ama yoğurt peynir mutlaka. Yani süt yerine süt ürünleri.

Duygu Sarsu 6 yıl

Sute gerek yok zaten onun yerine yogurt kefir ayran tuketmek daha yararli

Özlem Gürpınar 6 yıl

Sütün pek bir yararı olmadığı gibi zararı var. Keşke kimse süt içmese herkes yoğurt yese. Süt endüstrisinden korkmayan bağımsız araştırmacıların sonuçlarını okuyun bence. İnek sütü insan için değil, buzağı içindir. Sindiremiyor olmamızın sebebi, sindirim sistemimize uygun olmaması. Bu kadar barsak probleminin sebebi süt aslında. Çözümü de probiyotik yoğurt.

Zeynep Çark 6 yıl