Turşu ibs hastalığıma iyi geliyor

Merhaba! 12 yildir Minsk'te yasiyorum. Yillardir ibs ile mucadele ederken şifanin burun kivirip geçtiğim turşucularda oldugunu bilmiyordum. Son iki yildir çok iyiyim. İşe yaramayan ilaclari coktan biraktim. Yakinda kesin dönüş var ve her markette bulunan canim turşulardan ayri kalmak koyuyor.
İş başa düşünce ben de yaparim artik.

com-eyyx63ws05vqo5ubmjbb.jpg
com-8mpxn2wr81p55oqg4e28.jpg
M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
18
18 CEVAP

Bu turşular sağlıklı turşular arkadaşlar. Dün kendi postum da bahsettiğim böyle pazarlarda açıktan kilo İle satılıyordu ben çocukken ve hala satılıyor. Sirkesiz turşular çoğunlukta. Ha Türkiyede sirkesiz turşu kurana deli diyorlar o başka. Misal komşum bana nasıl tutacak öyle turşu mu olur dedi ve güldü. Sirkesiz turşu Satılan yerler var mı bilmiyorum. Tabi evde yapılan herşey çok daha sağlıklı ama yapamayanlar da ne yapsın alıyorlar. Yani orası Rusya. Gerçekten sağlıklı yiyecekler var rus mutfağında. Hazır diyip geçmeyin yani. Hazır olan herşey de zararlı değil.

H

Sirkesiz turşuya tuzlu, sirkeliye marine edilmiş diyorlar. Marine edilmisi pek tuketilmiyor. Hala her markette, her pazarda satiliyor. Ruslar bizden saglikli besleniyor gercekten.

Mehrinaz Ucmaz 6 yıl

Mehrinaz Ucmaz evet bize göre daha probiyotik besleniyorlar.. Ekmek çok az tüketiyorlar

Tahsin Buğdalı 6 yıl

Hatice Atik hanım, eskiden Aradolu da heryerde turşu sadece tuzla kurulurdu..

Tahsin Buğdalı 6 yıl

Valla Türkiye'ye geleli 7 sene oldu. Burada doğup büyümedim için Anadolu pek bilmiyorum. Ama sirkesiz turşu görmedim hiç Ankarada yaşıyorum

Hatice Atik 6 yıl

Hatice Atik evet malesef şimdiki turşuları sirkeli yapılorlar

Tahsin Buğdalı 6 yıl