Benoit kili kullanan fayda ve zararlarını gören var mi?

Benoit kili kullanan fayda ve zararlarını gören var mi?
S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
24
24 CEVAP

NEgatif yorumları şaşkınlıkla okudum! 1 senedir kullanıyorum ve sadece problem çözdüğünü gördüm bentonitin.. Önce benim ve annemin, sonra lise arkadaşım ve babasının, sonra teyzem ve kızının, her biri en az 15 senelik problemleri 1 haftada çözüldü! Bu sayfada kullanıcı olarak çok kişiye önerdim ve işin bilimsel yönünün de açık olduğunu farkedenler güvenerek bu tavsiyelere uydular, bana da paylaşımlarımdan dolayı teşekkür ettiler.. Lütfen bizi hangi ürünü ne kadar kullandığınızla ilgili ayrıntılı olarak aydınlatın !!

F

Fatma hanim insanlarin önyargılı yaklasmalari gayet normal bence. Bir sürü bitkisel urun diye satışı yapilip dertlerine derman arayan insanlarin hem paralarinin hem duygularinin nasil somuruldugune sahit olduk. Bence sorunlarina çözüm olunan kişiler hangi sorununda nasil kullanmislar nasil sonuc almislar bunlari paylassalar daha aydinlatici olur kanaatindeyim. Sonucta reklamlarda bile gözümüzün içine baka baka yalan söylüyorlar. Kullanici yorumlari o yüzden cok değerli..

Halime Evim 6 yıl

Sizde ise yaramadı mi

Sultan Mavik 6 yıl

Ayrıca olumlu bir fayda görsek yazardık zaten. Dedikleri gibi kullanmaya devam ediyor annem ama henüz gördüğü bir fayda yok. Hazimzizlik şişkinlik ve kabızlık devam ediyor. 3 sise içilebilir formunu aldım. 2 kutu sürülebilir formunu. Ama fayda görmedik.

Nezahat Ergün 6 yıl

Mide şişkinliği bazen midede asit yetersizliği sebebiyle de olur. Bu durumda ayrıca bir asit tedavisi gerekir şişkinliğin son bulması için. Yalniz, siskinlik bakteriyel sebeple olursa bentonitin ustune urun yoktur. Tamamen tecrübelerime dayanarak yazdım. İnsallah siz de sorununuzun çözümlerini keşfeder ve burada paylaşirsiniz.

Fatma Parlo 6 yıl