İngiliz karbonatı, elma sirkesi ve sebze suyuyla detoks yaptım, sonuç:

Ben ingiliz karbonatı, elma sirkesi ve sebze suyuyla detoks yaptım. Ama sonunda mantar, karnımda şişkinlik ve sertlik oldu. Yani sağlıklı olayım derken sağlığımdan oldum. Burada da mantar için sirke deniyor. Sebze suyu mantar yapmıyacağına göre sirkeden şüpheleniyorum. Acaba sirkenin dozunu mu kaçırdım. Kötü parazit ve baktarileri yok edeyim derken, iyilerini de yok etmiş olabilir miyim. Daha kötüsü bende candida olmuş mudur.

N
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
18
18 CEVAP

Biz kızımla sirke ve karbonatla yanardağ deneyi yapıyoruz. Karbonatin üstüne sirkeyi bi döküp bakın bence. İnanılmaz kabarıyor, yanardağ gibi.. Yazık olmuş midenize. Geçmiş olsun..

Ö

Sağolun. Bu deneyim sayesinde ne kullanıp ne kullanmayacağımı öğrenmiş oldum.

Nurdan Mertadam 6 yıl

Nurdan Mertadam karbonatı kuru olarakmı ağzınıza alıp üzerine saf sirkeyi içiyordunuz.. Öznur Mrz öyle bir denemeden bahsediyor..

Naime Akarçay 6 yıl

Naime Akarçay Sabah kalkar kalkmaz bir çay kaşığı ingiliz karbonatı üzerine biraz kaynar su döküp eridikten sonra normal oda sıcaklığında suyu ilave edip içiyordum. Yarım saat sonra da 1 yemek kaşığı elma sirkesini 1 su bardağı suyla karıştırıp onuda içiyordum.

Nurdan Mertadam 6 yıl

Nurdan Mertadam bende öyle yapıyorum.. Yemekten yarım saat önce ve yemekten 2 saat sonra kuralınıda uydu iseniz.. Bu konuda sorun yaşamazsınız.. Sizin sorununuz, helikobakteri veya candida olabilir..

Naime Akarçay 6 yıl

İnşallah değildir. Yakında anlarız.

Nurdan Mertadam 6 yıl